Com a ciutadà, realitza, fàcilment, les teves gestions amb l'administració.

Com a ajuntament, dóna facilitat al ciutadà en les seves gestions i alhora agilitzareu els vostres processos.

Ben aviat la trobaràs a:

A partir d’ara et permet fer els tràmits de forma senzilla i des del teu smartphone o ordinador

Comptaràs amb un espai personal on quedaran registrats els teus tràmits i des d’on podràs gestionar tants municipis com t’interessin

A partir d’ara et permet fer els tràmits de forma senzilla i des del teu smartphone o ordinador

Comptaràs amb un espai personal on quedaran registrats els teus tràmits i des d’on podràs gestionar tants municipis com t’interessin

Et permet rebre notificacions al teu telèfon mòbil

Podràs rebre consultes i votar en funció dels teus interessos

Si ets un ciutadà

Com a ciutadà, realitza, fàcilment, les teves gestions amb l’administració

Fer gestions amb l’administració pública no és tasca fàcil. I són diversos els motius. D’una banda la necessitat de desplaçar-se, de buscar i portar papers, desitjant que no et falti cap per a no haver de tornar. Per l’altre, la complexitat que suposa. El llenguatge o argot de les administracions públiques és complex, no sempre fàcil i clar d’entendre per part de tots. És per això, que neix Tramit. Una solució pensada per a i pel ciutadà. Simplifiquem els tràmits, reconvertim el seu llenguatge i utilitzem una interfície estudiada, que ens faci del tràmit administratiu, un procés intuïtiu i senzill. Amb la interfície mòbil podràs tramitar des de qualsevol lloc a qualsevol hora.

Així mateix des de Tramit volem arribar més enllà. Som conscients de la quantitat de persones que disposen de segones residències o fan ús d’equipaments d’altres municipis. Amb Tramit, i des del mateix compte, podràs descarregar-te més d’un municipi, per a poder gestionar i tramitar allò que sigui del teu interès.

I per a poder oferir un servei complet, et permet rebre notificacions, tant administratives com divulgatives (anuncis, programes, etc.) així com permet la funcionalitat que expressis les teves preferències davant les qüestions que el teu municipi pugui plantejar-te. És a dir, podràs votar, i expressar-te més enllà de les eleccions.

Si ets un ajuntament

Dóna facilitat al ciutadà en les seves gestions i alhora agilitzareu els vostres processos

Tramit et permet oferir als teus ciutadans una interfície fàcil i intuïtiva perquè realitzin les seves gestions. Així mateix la plataforma en format mòbil, els dóna l’oportunitat de fer els seus tràmits des de qualsevol lloc, 24/7. Això suposa, per a les administracions, un estalvi en temps i recursos tant humans com econòmics, que bé poden ser destinats a altres polítiques públiques on la tecnologia avui dia, encara no pot arribar.
Així mateix Tramit, et permet consultar als teus ciutadans aquelles qüestions que siguin del seu interès, com per exemple obrir els patis de les escoles en cap de setmana, o portar determinades actuacions en la via pública. L’univers de preguntes no té fi, la tecnologia us l’oferim nosaltres. Ja no hi ha excusa per a implantar la presa de decisions compartides entre ciutadans i institucions.
La comunicació és un aspecte fonamental, és per això que Tramit ofereix un sistema de notificacions, que van més enllà de les notificacions administratives. Fer arribar als ciutadans el programa de les festes patronals, un missatge sobre un esdeveniment determinat, o informar-los d’algun succés de rellevància de forma immediata i a cost zero, és un actiu de gran valor. Així mateix, des del nostre backoffice, tant per a les qüestions sotmeses a votació com per a les notificacions, et permet segmentar-les per públic, genero, direcció, edat, etc. fet que suposa només fer arribar la informació a aquelles persones que són les veritablement interessades, sense excedir-se a comunicar de forma generalista o haver de fer una despesa molt superior.

Com funciona

Qualsevol persona amb un smartphone, tablet o ordinardor pot fer servir Tramit
Descarrega’t l’app, registra’t, i comença a usar-la. Per a poder utilitzar algunes de les seves funcionalitats necessitaràs un certificat electrònic per a dispositius mòbils. Ben aviat us penjarem la llista. Estem buscant la manera que useu la tecnologia més senzilla.
Amb Tramit, podràs realitzar tràmits amb l’administració local. Però no podem negar que és un projecte molt ambiciós i treballar amb les administracions per a poder oferir-vos més, no és ni ràpid ni senzill. Així que comencem amb poquet però us anirem oferint més i més.

També podreu rebre notificacions, votar en les decisions que us sotmeti la vostra administració i gestionar més d’un municipi des del vostre espai personal. Estem començant, per això la nostra força comercial treballarà per a sumar més i més ajuntaments a la nostra app. Esperem aviat donar cobertura a molts. Si el vostre ajuntament no està disponible, envieu-nos un mail a info@apptramit.com i així podrem visitar-los i convèncer-los que se sumin a nosaltres.

Per a més preguntes mirar l’apartat FAQS.